LEATHER CLEANER

kr. 198,00

LEATHER CLEANEREn ph-nøytral formel som raskt og trygt rengjør alle overflater av skinn og kunstskinn i en bil. 

500 ml. 

Skinn krever et spesielt sett med produkter for å sikre at disse slitesterke, men likevel kjemisk følsomme overflatene holdes i perfekt stand.

Skinnrens (Leather Cleaner) vil ikke gjøre setene skinnende, men etterlater dem med en naturlig matt overflate. Den inneholder ikke silikon eller andre dekkmidler som kan gjøre at interiøret føles ubehagelig.

Det er lett å pleie skinn, trinn 1 er å rense, trinn 2 er å beskytte. Skinnrens (Leather Cleaner) er en ph-nøytral løsning som rengjør forsiktig, og gir en naturlig, matt overflate som er klar til å bli beskyttet med Skinnpleiebalsam (Leather Care Balm).

Profesjonelt tips: Bruk Skinnpleiebalsam (Leather Care Balm) etter rengjøring for å holde skinnet smidig og fritt for sprekker.


  1. Støvsug interiøret godt ved å bruke en myk børste for å fjerne så mye støv og smuss som mulig.
  2. Rist godt og test først på et mindre synlig område for å sjekke vannflekker og fargebestandighet.
  3. Sprøyt litt Skinnrens (Leather Cleaner) på en mikrofiberklut og påfør det forsiktig på skinnet, og bruk lengre tid på flekker eller steder der smuss setter seg fast.
  4. Fjern rengjøringsmiddelet og smusset som er igjen etter 2 minutter ved å tørke over området med et fuktig Høy-tek aqua-tørk (Hi-Tech Aqua-Dry) som skylles ofte i rent vann.
  5. La overflaten tørke til den har en naturlig overflate og beskytt den så med Skinnpleiebalsam (Leather Care Balm).

Skal bare brukes på skinn i biler, den egner seg ikke for anilinskinn, semsket skinn eller svært porøse overflater.