LEATHER CARE BALM

kr. 278,00

LEATHER CARE BALMEn omhyggelig sammensatt ph-nøytral emulsjon som inneholder naturlige oljer og overflatebeskyttende midler som gir bilskinn næring og fukt. 

1000 ml. 

Ekstremt varmt og kaldt vær i tillegg til klimaanlegg kan slite på skinninteriøret. Selv om det er utformet for å være svært slitesterkt, kan visse skinntyper tørke ut over tid og sprekke.

Skinnpleiebalsam (Leather Care Balm) sørger for at skinnet har oljene det trenger uten å etterlate en unaturlig glans eller klebrige eller fettede rester, men gir i stedet en naturlig, matt overflate.

Bruk Skinnpleiebalsam (Leather Care Balm) to ganger i året eller etter å ha brukt Skinnrens (Leather Cleaner), for å holde skinnet smidig og fritt for sprekker. I varmere klima kan det være nødvendig å bruke Skinnpleiebalsam (Leather Care Balm) oftere.

Profesjonelt tips:/strong> Bruk alltid Skinnrens (Leather Cleaner) først for å sikre at Skinnbalsam (Leather Care Balm) kan absorberes fullstendig i en ren og tørr overflate.

Egner seg ikke til å brukes på skinn i hjemmet ditt.  


  1. Bruk alltid Skinnrens (Leather Cleaner) først for å sikre at Skinnpleiebalsamen (Leather Care Balm) kan absorberes fullstendig i en ren og tørr overflate.
  2. Rist godt og test først på et mindre synlig område for å sjekke fargebestandighet.
  3. Hell litt Skinnpleiebalsam (Leather Care Balm) på en polish påføringspad eller myk klut. Gni den forsiktig inn i skinnoverflaten.
  4. La balsamene virke i noen få minutter så den blir fullstendig absorbert, og poler deretter med en ren mikrofiberklut.
 
Skal bare brukes på skinn i biler, den egner seg ikke for anilinskinn, semsket skinn eller svært porøse overflater.