SKJEGGKRE LIMRULL 25 METER

kr. 895,00

SKJEGGKRE LIMRULL 25 METERANBEFALES! Ønsker du å fange flest mulig skjeggkre? Da anbefales skjeggkre limrull. Meget effektiv transparant limrull med kraftig spesial lim som brukes til skjeggkre. Kan også benyttes for effektiv bekjempelse av sølvkre og andre krypende insekter. Produktet benyttes av profesjonelle skadedyrselskaper. 

Skjeggkre limrull er et spesialutviklet transparent produkt med 2 lim renner på oversiden som gir en meget effektiv fangst av skjeggkre. Er blitt et foretrukket produkt ved massefangst av skjeggkre uten bruk av biocider. Anbefales i kombinasjon med skjeggkre lokkemiddel.  Kan også benyttes ved bekjempelse av sølvkre. Limrullen har to effektive fangstrenner der skjeggkreene setter seg fast.

Skjeggkre limrull er et produkt uten biocider og benyttes under kartlegging, som en del av bekjempelse, samt ved etterkontroll/forebyggende tiltak. Da limrullen er delvis transparente/gjennomsiktige kan de monteres diskret på gulv eller vegg. Undersiden bestyr av lett lim fordelt på hele flaten som gir et bra feste, men ikke så mye at limet sitter igjen, eller det er fare for å rive av maling, tapet eller lignende.

Skjeggkre limrull benyttes som et sperrebelte og monteres/legges på fremsiden av gulvlisten i alle rom med aktivitet av skjeggkre. Kan også monteres/legges på vegg, rundt ventilasjonsrør, ventiler, med mer. Holdbarhet ca. 3-4 mnd avhengig av mengde støv som fester seg i limet.

Hvordan benytte produktet mest effektivt? 
- Utplasser teip langs lister i alle rom. 
- Gjennomfør gjerne tiltaket når man skal være borte fra boligen en stund, for eksempel en ferie - er da ingen vibrasjoner som forstyrrer.
- Viktig å beholde varmen i boligen, skjeggkre liker temperaturer mellom 20-24 grader. 
- Fjern/redusere alt av lyskilder. Lamper skal slås av og vinduer tildekkes. Skjeggkre er ikke glad i lys.
- Tilsett 0,2 gram lokkemiddel pr. 2 meter. 
- Skjeggkre foretrekker høy luftfuktighet - så det er å anbefale at man er opp mot 50% luftfuktighet i bebelsesrom, en ned mot 20%.