Stihl RE130 plus Høytrykkspyler

kr. 2.990,00

Høytrykkspyler, Toppmodell med slangetrommelPå lager

Kraftig høytrykksvasker med ekstra komfort. Teleskophåndtak i aluminium, induksjonsmotor, doseringssystem for rengjøringsmiddel, rotasjonsmunnstykke, justerbar flatstråledyse med trykkjustering, vribar hurtigkobling på pistolen og på apparatet, robust og slitesterk 9 m stålarmert høytrykkslange, praktisk slangetrommel, forsterket transporthåndtak i aluminium, sidelagringsrom med integrert dyse og strømledning.

Fordeler:

Flatstråledyse med trykk- og mengderegulering: Meget lett å tilpasse både arbeidstrykket og vannmengden til hver enkelt oppgave, direkte på flatstråledysen.
Høytrykkspumpe av aluminium: Høy kvalitet, robust høytrykkspumpe av aluminium med lang levetid.
Kabelhake: De to kabelhakene gjør det enkelt å rulle opp kabelen og holde den kompakt og sikker. Den roterbare, oransje kabelhaken i nedover stilling gjør det mulig å fjerne hele kabelen samtidig. 
Induksjonsmotor: Den robuste, børsteløse induksjonsmotoren gir høy ytelse og lang holdbarhet.
Integrert oppbevaringsplass: Den integrerte oppbevaringsplassen gjør det mulig å trekke høytrykksvaskeren komfortabelt med strålerøret godt plassert på siden av maskinen. Med de ekstra store hjulene kan den også lett trekkes over trapper og mer ugjennomtrengelig terreng.
Parkeringsstilling: For arbeidsbrudd, men også for permanent oppbevaring, kan lansen plasseres i montert tilstand på enheten. I tillegg har alle enheter en egen plass for lagring av høytrykkspistolen.
Praktisk oppbevaringsrom for kabel og munnstykke: Det sidemonterte oppbevaringsrommet gir praktisk og godt beskyttet lagring for dysene og strømledningen.
Doseringssystem: Med doseringssystemet blandes rengjøringsmiddelet direkte i vannstrålen (fra en intern eller ekstern tank).
Rotormunnstykke: Rotormunnstykke gir konsentrert rengjøringskraft og hurtig resultat. En kraftig punktstråle hvor vannet settes i rotasjon sendes mot flaten som skal rengjøres.
Slangetrommel: Som en PLUS-versjon har RE 130 PLUS en slangetrommel for spesielt enkel og praktisk oppbevaring av høytrykkslangen. Slangestyret (opprullingshjelp) forenkler rullingen og kan til og med gjøres med en hånd.
Softgripp - håndtak: "Softgripp" håndtakene gjør arbeidet mykt og behagelig.
Stålkordarmert høytrykkslange: Høytrykkslangen er stålkordarmert, veldig sterk og idealistisk for riktig tøffe forhold.
Svirvel og hurtigkobling: Svirvel- og hurtigkoblingen forhindrer at høytrykkslangen vikler seg opp. Dermed er den enkel å benytte i hele sin lengde.
Teleskopisk aluminiumhåndtak: For enkel og komfortabel transport kan det teleskopiske håndtaket trekkes ut eller skyves ned.
Transporthåndtak: I tillegg til håndtaket oppe på enheten har rengjøreren et transporthåndtak på bunnen av enheten.
Strålerør med rotordyse: På grunn av det roterbare strålerøret kan høytrykksstrålen være ideelt tilpasset den respektive arbeidssituasjonen.
Arbeidstrykk bar 135
Effekt kW 2,3
Kabellengde m 5
Høytrykkslange, lengde m 9
Lydeffektnivå dB(A) 1) 86
Maks. vanntemperatur °C 40
Maks. trykk bar 2) 150
Maks. vanngjennomstrømning l/t 500
Min. vanngjennomstrømning l/t 420
Nettspenning V 230
Vekt kg 21,2
1) K-verdi ihht. RL 2006/42/EG = 2,0 dB(A)
2) Maksimalt tillatt systemtrykk