CompactSafe

kr. 795,00

Liten og enkel oppblåsbar redningsvestCompactSafe

CompactSafe er en manuell oppblåsbar redningsvest som festes rundt kroppen ved livet. Den gir brukeren fullbevegelsesfrihet. Passer utmerket til bruk under aktiviteter som roing ol.

Elastisk belte gjør at den sitter godt, samtidig som den absorberer bevegelse ved aktivitet. Redningsvesten har fløyte og gripestropp.

Utvendig lomme for oppbevaring for lett matinntak(eks. sjokolade, nøtter, rosiner). Lommen er stor nok til å oppbevareen mobiltelefon i vanntett pose.

Slik brukes vesten:
Sving vesken frem på magen, og grip håndtaket på undersiden. Trekk ut vesten med et enkelt håndgrep, og tre den over hodet. Rykk i utløsersnoren, og vesten blåses opp til en robust redningsvest. Kan også blåses opp via munnstykket ved ansiktet.

Viktig:Det anbefales at man øver på nevnte prosedyre, slik at man er kjent med hvordan vesten fungerer. Samtidig bør man blåse opp vesten iblant, og spesielt ved mistanke om skade. La den ligge oppblåst over natten for å forsikre at den er tett. Den kan blåses opp gjennom munnstykket. Påse også at det alltid sitter en ubrukt patron i vesten!


Størrelse: Over 40 kg.